Депутатка від "Громадської сили" спровокувала скандал та пізніше видалила свій пост

z1518698326a237i

У Авіаторському у СШ №137 виникло непорозуміння між батьками та вчителькою 2-А классу. Як стало відомо, частина батьків незадоволена методами викладання та просила директора змінити вчительку.

Про це повідомляє "Горсовєт" з посиланням на провокаційний пост депутатки Дніпропетровської облради від партії Загіда Краснова «Громадська сила» Олени Зєєвої, який вона пізніше видалила.

Screenshot_1015

Олена Зєєва також є адміністратором групи «Освіта Дніпра — соціальна взаємодія, правозахист, обговорення», в якій вона і опублікувала інформацію про шкільний конфлікт. Інформація була подана вкрай маніпулятивно з акцентом на те, що в класі навчаються діти переселенців з Донбасу, а у самої вчительки чоловік загинув в АТО, та однобоко, тільки з позиції частини батьків. 

Screenshot_1016

Після скандального посту, ще одна з адміністраторів групи та громадська активістка Аліна Кирпалє вибачилася за цей пост перед усіма та написала, що Олені Зєєвій має бути соромно:

Вона (Олена Зєєва – ред.) – депутатка, і повинна була розібратися, що до чого перед тим, як публікувати цю провокацію. Я прошу у всіх вибачення за вчинок Олени і пропоную батькам звертатися за роз’ясненнями по освітнім питанням до мене в особисті повідомлення», — сказала вона.

Розуміючи, який хайп визове така тема, складається враження, що депутатка від "Громсили" просто вирішила підняти свій рейтинг на мовному питанні. 

У коментарях до постів на цю тему більшість батьків підтримала вчителя.

Screenshot_1017